Wat voor soort hosting biedt One2Web aan?

One2Web biedt momenteel enkel virtual domain webhosting aan: virtual server hosting waarvan de accounts gekoppeld zijn met een eigen domeinnaam. Dedicated server hosting wordt momenteel nog niet aangeboden. Zuivere IP-based hosting, dus hosting met eigen IP-nummer maar zonder domeinnaam, zal niet worden aangeboden.

Meer details over onze technologie vindt u in ons technologie-overzicht.