Hoe vind ik de absolute padnaam van mijn account?

De absolute padnaam van uw account is "/home/gebruikersnaam/", waarin u "gebruikersnaam" vervangt door uw correcte gebruikersnaam. Uw website bevindt zich in de subdirectory public_html, met de absolute padnaam "/home/gebruikersnaam/public_html/".

Voor deze laatste padnaam kunt u in uw cgi-bins ook de environmentvariabele DOCUMENT_ROOT gebruiken. In Perl wordt dit bijvoorbeeld:

$wwwroot = $ENV{'DOCUMENT_ROOT'};

Deze laatste methode verdient de voorkeur omwille van de algemene geldigheid ervan.