Welke extensies moeten mijn scripts hebben?

Afhankelijk van de taal waarin uw scripts geschreven werden, dienen ze een bepaalde extensie te hebben. Voor Perl is dit bijvoorbeeld ".pl". U kunt ook het meer algemene ".cgi" gebruiken. Meer informatie vindt u in uw Control Panel.

Indien uw script de correctie extensie heeft, dan wordt het tijdens het uploaden via FTP van de correcte permissies voorzien, zodat het door Apache wordt uitgevoerd wanneer het over het web wordt aangeroepen, in plaats van de broncode weer te geven zoals bij een tekstbestand.