Mijn script werkt niet. Kunt u mij helpen?

Alle programmeertalen zijn correct geïnstalleerd op onze servers. Indien u de informatie in het Control Panel en de Knowledge Base hebt nagelezen en juist hebt toegepast, dan zit er wellicht een bug in uw script.

One2Web biedt echter geen programmeerhulp aan. Het is de taak van de klant om zijn scripts te debuggen. In de rubriek over Perl kunt u eventueel een aantal tips vinden die ook op uw gebruikte programmeertaal van toepassing zijn.