Moeten scripts in de cgi-bin directory worden geplaatst?

Dit mag, maar is niet noodzakelijk om ze vanop het web te kunnen aanroepen. Traditioneel werden scripts vroeger altijd in dergelijke directory geplaatst, maar vandaag de dag heeft dat geen enkele concrete noodzaak meer. U mag uw scripts om het eender waar in uw public_html directory of een subdirectory plaatsen. U kan de cgi-bin directory zelfs wissen indien u dat wenst.