De logfiles registreren IP-nummers i.p.v domeinnamen. Wat doe ik verkeerd?

In uw Control Panel kunt u daarvoor Hostname Lookups in schakelen. Hou er wel rekening mee dat het tot 24 uur kan duren eer de wijziging zichtbaar wordt en dat deze optie de webserver mogelijkerwijze kan vertragen.

Het is aangewezen om deze optie uitgeschakeld te laten, en de IP- nummers naar hostnames te laten vertalen door een statistiekpakket dat de logfiles nadien op uw PC verwerkt.