Moet ik een Unix-computer gebruiken om de Unix-accounts van One2Web te kunnen gebruiken?

Absoluut niet. Het verschil tussen webhosting onder Unix (Sun Solaris in dit geval) en onder andere platformen zoals Windows ligt hem enkel in de stabiliteit en enkele heel specifieke toepassingen. Het concrete gebruik, zowel voor de klant als voor de bezoekers van zijn website, is quasi identiek. U kunt uw account gebruiken vanop elke computer met een internetaansluiting en standaard internetprogrammatuur (browser, e-mail- en FTP-programma).