Ik zie soms flitsende websites, volledig in Flash geschreven. Kunt u dat ook?

Dat kan, maar dat is doorgaans niet wenselijk. Wij zijn van mening dat men bepaalde technologieën best maar inzet wanneer het imago of de functionaliteit van het project dat vereisen. U zult merken dat dergelijke websites buiten wat toeters en bellen doorgaans weinig om het lijf hebben en niet bij iedere bezoeker even vlot draaien. In de rubriek over onze visie kunt u daar meer over lezen.

Een Flash-animatie als intro of eye-catcher kan best, maar een website volledig in Flash ontwerpen is niet alleen overkill, het kost ook meer tijd, zorgt voor mindere browser-ondersteuning en sluit het gebruik van server-side scripting en de op maat gemaakte onderhoudsmodule vrijwel uit.