Hoe worden de servers beveiligd tegen doldraaiende scripts?

Onze servers worden automatisch beveiligd tegen ontspoorde scripts door een zogenaamde Reaper. Dit programma zoekt naar scripts die teveel processortijd gebruiken of waarvan teveel exemplaren tegelijkertijd draaien, en desactiveert die indien nodig.

In het geval dat uw script de server dusdanig zwaar belast dat de systeemprogrammatuur nog nauwelijks kan draaien, kunnen wij uw account tijdelijk schorsen of zelfs definitief afsluiten.

Let wel: indien u de PHP-variant gebruikt die in de Apache webserver is ingecompileerd, dan bestaat er geen enkele automatische bescherming tegen eventuele overbelasting door uw PHP-scripts. Gelieve in dat geval steeds op uw hoede te zijn voor scripts die u ergens vandaan haalt of voor bugs in eigen fabrikaat.