Moet ik me met de Reaper dan geen zorgen meer maken over slecht geschreven scripts?

Toch wel. De Reaper is een automatisch mechanisme dat in extreme gevallen - voornamelijk bij Perl scripts - verhindert dat een ontspoord script op uw account de dienstverlening aan de andere klanten in gevaar zou brengen. Het is echter geenszins een allesomvattende beveiliging tegen menselijke slordigheid. Het blijft dus steeds aangewezen om op een verantwoorde manier te programmeren en oordeelkundig om te springen met installatie van allerhande software, zelfs als die van gereputeerde bronnen komt.