Wat moet ik doen als de Reaper de permissies van mijn script heeft gewijzigd?

Indien de permissies van een script werden gewijzigd zonder uw toedoen, dan heeft de Reaper naar alle waarschijnlijkheid uw script gedesactiveerd omdat het ernstig ontspoorde en de server ontoelaatbaar zwaar belastte.

U dient dan eerst het script en de manier waarop het wordt aangeroepen grondig na te kijken vooraleer u tracht het opnieuw te activeren door de permissies te corrigeren.

In geen geval mag u zomaar de permissies terugzetten. Scripts die herhaaldelijk werden gedesactiveerd omdat ze ontspoorden, en door u zonder meer weer opnieuw werden geactiveerd of geupload, kunnen ertoe leiden dat uw account tijdelijk wordt geschorst of definitief wordt afgesloten.