Wat is HTML?

HTML of Hyper Text Markup Language is een pagina-beschrijvingstaal die de layout van een webpagina bepaalt. Websites bestaan uit een verzameling HTML-bestanden, waarin referenties naar afbeeldingen of ander multimedia-materiaal zijn opgenomen, alsook hyperlinks naar andere pagina's, zowel binnen dezelfde website als naar andere websites.


Sluit venster      Suggesties

©2024. Mag niet worden overgenomen zonder toestemming van One2Web.