Mag ik processen in de achtergrond of background laten draaien?

U mag onder geen beding programmatuur in de achtergrond (background) laten draaien, zoals services, bots, daemons of andere processen. Onoordeelkundig gebruik hiervan zou makkelijk kunnen leiden tot een onaanvaardbare overbelasting van de server, waardoor de dienstverlening aan de andere klanten in het gedrang komt.

Het niet naleven van deze richtlijn kan de tijdelijke of definitieve schorsing van uw account tot gevolg hebben.