Ondersteunt One2Web ook ASP of ASP.NET op zijn webhosting-accounts?

Aangezien wij gekozen hebben voor een zuivere Unix-oplossing (Sun Solaris), wordt ASP of ASP.NET op onze pakketten niet ondersteund. We hebben destijds geëxperimenteerd met ChiliSoft ASP voor Solaris, maar zonder volledig bevredigende resultaten.

Alhoewel Microsoft zijn product ASP sterk promoot - voornamelijk naar studentenopleidingen toe en uitsluitend met de bedoeling om Microsoft besturingssystemen en webserver-software sterker te positioneren - is de aanhang onder programmeurs vrij beperkt. Een standaard is het bijlange niet.

U kunt uiteraard wel gebruik maken van het performante Perl of het zeer populaire PHP voor uw scripting, wat veel efficiënter en stabieler is dan ASP. Zelf kiezen we voor het ontwerp van webapplicaties ook steeds voor Perl, net zoals vele grote bedrijven, universiteiten en instellingen.