Waarom zou ik overstappen van Microsoft Access naar MySQL?

Alhoewel Access veel gebruikt wordt als database-oplossing op desktop-systemen en sommige bedrijfsservers die onder Windows draaien, maken steeds meer grote bedrijven, universiteiten en instellingen de overstap naar MySQL omwille van de snelheid, robuustheid en stabiliteit. Onder andere de NASA en Yahoo zijn bijzonder tevreden over die overstap.


Sluit venster      Suggesties

©2024. Mag niet worden overgenomen zonder toestemming van One2Web.