Hoe kan ik op een makkelijke manier overstappen van Access naar MySQL?

Om op een makkelijke manier over te stappen van Microsoft Access naar MySQL op uw website, doet u het volgende:

1. Exporteer uw Access-database naar een tekstbestand (bijvoorbeeld CSV-formaat).

2. Upload dat bestand naar uw webhosting-account.

3. Gebruik het import-script verder in deze rubriek om dat bestand te importeren in uw MySQL-database. Zorg er wel voor dat u eerst in uw Control Panel een lege database hebt aangemaakt met de juiste gebruikersnaam, wachtwoord en permissies.

Zie ook de rubriek over het gebruik en probleemoplossing bij MySQL voor meer details.