Kan ik een Windows-MySQL bestand niet gewoon uploaden naar mijn account?

U kunt een Windows-MySQL bestand niet gewoon uploaden naar uw account en gebruiken onder MySQL. Aangezien de MySQL-installatie gedeeld wordt door alle klanten op de server waar uw webhosting-account geplaatst is, staan uw MySQL database-bestanden buiten uw eigen directory. Om veiligheidsredenen hebt u enkel rechtstreekse lees- en schrijftoegang tot bestanden binnen uw eigen directory-structuur.