Ondersteunt One2Web ook Java of Tomcat op zijn webhosting-accounts?

One2Web ondersteunt momenteel geen Java of Tomcat op zijn webhosting-accounts. Alhoewel Java door veel programmeurs wordt gesmaakt (meestal voor applicaties buiten server-side scripting), is het bij een Tomcat-opstelling steeds mogelijk dat een ondoordacht geschreven programma de server doet doldraaien of de dienstverlening aan de andere klanten in gevaar brengt. Bij de traditonele scripting-talen zoals Perl wordt deze situatie tegengegaan door een Reaper die processen killt die teveel CPU-tijd in beslag nemen; bij Java ligt dat bij onze specifieke server-opstelling iets moeilijker.

Sommige providers beweren wel Tomcat aan te bieden, maar maken eigenlijk dezelfde bedenkingen: bij nadere inspectie blijken bepaalde onderdelen echter fake te zijn.