Ondersteunt One2Web ook HTA op zijn webhosting-accounts?

One2Web ondersteunt Microsoft HTA (HTML Application) op zijn webhosting-accounts. Het enige wat u hoeft te doen, is een tekstbestand aanmaken in de "public_html" directory van uw account met de naam ".htaccess" en hierin deze twee lijnen opnemen:

DirectoryIndex index.shtml index.htm index.html index.hta
AddType application/hta .hta

Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat uw bezoekers werken met Microsoft Internet Explorer (minimum versie 5) en de Microsoft HTML Application Host doorlaten in hun firewall.