Hoe installeer ik een gedownload script?

Gelieve de handleiding van het script in kwestie of de website van de makers ervan te consulteren voor de correcte installatie ervan.

Wij kunnen helaas geen handleidingen van alle mogelijke externe scripts bijhouden en bijwerken: daarvoor veranderen die versies veel te snel. Indien u zelf programmatuur installeert (ook al hebt u die zelf niet geschreven), dan is het uw taak om die aan de praat te krijgen.