Vrijdag 19.04.2024    07:40

[an error occurred while processing this directive]

Indien u geen toegang meer krijgt met behulp van uw accountnummer, gebruikersnaam of wachtwoord, dan kunnen wij u die toegangsgegevens opnieuw bezorgen. Vul het formulier hieronder zo correct mogelijk in en druk dan op "Versturen". Na nazicht bezorgen we u zo snel mogelijk de gevraagde gegevens.

Type: Domain Center (domeinnamen)
Account Center (webhosting-account)
Naam: *
Voornaam: *
Domeinnaam: www. *
Bezorging: Ik kan de gegevens ontvangen op het e-mail-adres dat in mijn Domain Center of Account Center staat aangegeven.
Ik heb zeker geen toegang meer tot het e-mail-adres dat in mijn Domain Center of Account Center staat aangegeven.

Vereiste velden zijn aangeduid met een sterretje (*)

Belangrijk: One2Web zal steeds trachten op ondubbelzinnige wijze de geldigheid van uw verzoek te verifiëren om de kans op misbruik te minimaliseren. Gelieve er dan ook rekening mee te houden dat wij - in het belang van de klant - strikte veiligheidsprocedures hanteren. Alle aanvragen tot het opnieuw opsturen van toegangsgegevens worden ten allen tijde gelogd.