Zaterdag 18.05.2024    06:33

©2024. Mag niet worden overgenomen zonder toestemming van One2Web.

UltraBoard -

1. Wat is UltraBoard?
  2. Welke versie van UltraBoard gebruikt One2Web?
  3. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van UltraBoard?
  4. Hoe installeer en gebruik ik UltraBoard?

1. Wat is UltraBoard?

UltraBoard is een uitgebreid en gesofistikeerd elektronisch prikbord, waarmee de bezoekers van uw website over allerlei onderwerpen van gedachten kunnen wisselen.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

2. Welke versie van UltraBoard gebruikt One2Web?

One2Web biedt momenteel UltraBoard - aan op al zijn servers.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

3. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van UltraBoard?

Met UltraBoard hebt u de volledige controle over de look en feel van uw bulletin board. U kunt het inrichten als discussieforum, als helpcenter of als aankondigingssysteem. Bezoekers kunnen zien wie online is, bestanden meesturen, of deelnemen aan discussies in verschillende fora van UltraBoard. U kunt het script desnoods uitbreiden met verschillende talen en voor ieder forum een aparte skin installeren.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

4. Hoe installeer en gebruik ik UltraBoard?

U kunt UltraBoard installeren van uit uw Control Panel. U vindt er tevens alle nodige instructies voor het gebruik. Lees voor alle zekerheid nog eens de rubriek na over het algemene gebruik van meegeleverde scripts.