Zaterdag 18.05.2024    05:44

©2024. Mag niet worden overgenomen zonder toestemming van One2Web.

Guestbook

1. Wat is Guestbook?
  2. Hoe installeer en gebruik ik Guestbook?

1. Wat is Guestbook?

Guestbook is een virtueel gastenboek dat uw bezoekers in staat stelt om hun feedback op uw website kwijt te kunnen.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

2. Hoe installeer en gebruik ik Guestbook?

U kunt Guestbook installeren vanuit uw Control Panel. U vindt er tevens alle nodige instructies voor het gebruik. Lees voor alle zekerheid nog eens de rubriek na over het algemene gebruik van meegeleverde scripts.