Zaterdag 18.05.2024    07:22

©2024. Mag niet worden overgenomen zonder toestemming van One2Web.

Random Images

1. Wat is Random Images?
  2. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van Random Images?
  3. Hoe installeer en gebruik ik Random Images?

1. Wat is Random Images?

Random Images is een script dat u toelaat om een willekeurig gekozen beeld uit een directory af te beelden op een webpagina van uw keuze.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

2. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van Random Images?

Bij gebruik van Random Images vult u gewoon de gekozen directory met GIF- of JPG-beelden naar keuze. Het script beeldt dan een willekeurig gekozen beeld af telkens het wordt aangeroepen.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

3. Hoe installeer en gebruik ik Random Images?

U kunt Random Images installeren vanuit uw Control Panel. U vindt er tevens alle nodige instructies voor het gebruik. Lees voor alle zekerheid nog eens de rubriek na over het algemene gebruik van meegeleverde scripts.