Zaterdag 18.05.2024    07:17

©2024. Mag niet worden overgenomen zonder toestemming van One2Web.

Random Sounds

1. Hoe installeer en gebruik ik Random Sounds?
  2. Wat is Random Sounds?
  3. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van Random Sounds?

1. Hoe installeer en gebruik ik Random Sounds?

U kunt Random Sounds installeren vanuit uw Control Panel. U vindt er tevens alle nodige instructies voor het gebruik. Lees voor alle zekerheid nog eens de rubriek na over het algemene gebruik van meegeleverde scripts.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

2. Wat is Random Sounds?

Random Sounds laat u toe om een willekeurig gekozen geluid of muziekje af te spelen telkens een bezoeker uw website raadpleegt.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

3. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van Random Sounds?

Random Sounds laat u toe om een willekeurig aantal geluidsbestanden in 4 verschillende formaten in een directory te plaatsen, waarna de bezoeker telkens een ander muziekje te horen krijgt wanneer hij uw website bezoekt.