Zaterdag 18.05.2024    07:49

©2024. Mag niet worden overgenomen zonder toestemming van One2Web.

EventCalendar

1. Wat is EventCalendar?
  2. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van EventCalendar?
  3. Hoe installeer en gebruik ik EventCalendar?

1. Wat is EventCalendar?

EventCalendar laat u toe om snel en makkelijk een kalender weer te geven op uw website en uw bezoekers te wijzen op belangrijke evenementen.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

2. Wat zijn de belangrijkste mogelijkheden van EventCalendar?

EventCalendar geeft op een door u gekozen webpagina een kalender weer van de huidige maand, waarop belangrijke data door u kunnen worden aangeduid en gelinkt met een pagina die meer details weergeeft over het evenement dat op die dag plaatsvindt. De volledige administratie gebeurt vanuit uw browser, wat programmeerkennis en omslachtige administratie onnodig maakt.

Top      Index      Printervriendelijk      Suggesties

3. Hoe installeer en gebruik ik EventCalendar?

U kunt EventCalendar installeren vanuit uw Control Panel. U vindt er tevens alle nodige instructies voor het gebruik. Lees voor alle zekerheid nog eens de rubriek na over het algemene gebruik van meegeleverde scripts.